Voor de Mondzorg: AVG Implementatie

Met het opstellen van de verplichte AVG documenten wordt voldaan aan een belangrijke verplichting van de Autoriteit Persoonsgegevens. Echter, medewerkers van uw bedrijf dienen op de hoogte te zijn van onder meer:

  • Hoe de AVG binnen het bedrijf is georganiseerd,
  • Hoe de al dan niet verplichte AVG documenten zijn ingedeeld,
  • Wat daarin de voornaamste en relevante kenmerken zijn,
  • Hoe te handelen bij AVG voorvallen en -ongevallen, en
  • Hoe uw bedrijf AVG compliance blijft.

Bij de AVG Implementatie wordt het AVG Handboek toegelicht en worden de processchema’s doorlopen. Er worden ook praktische tips gegeven die van belang zijn voor een beheerste en gecontroleerde AVG uitvoering en beheer. Ook komt het omgaan met ons online AVG Management Systeem uitvoerig aan bod.

Tijdens de behandeling van de onderwerpen worden steeds 2 essentiële aspecten voor een goede implementatie benadrukt: bewustzijn voor gegevensbescherming en zorgvuldigheid in omgang met privacygegevens binnen uw bedrijf.

Het succes van een privacy beleid is sterk afhankelijk van de instelling van medewerkers. Onze implementatie versterkt het draagvlak bij uw medewerkers en daarmee ook een goede naleving van AVG.

Deze doelstellingen van onze AVG Implementatie hebben een blijvend karakter, zodat uw bedrijf compliance blijft aan de AVG wet- en regelgevingen. Daarom wordt AVG Implementatie gecombineerd met het AVG Abonnement.© 2013 - 2016 Adviesbureau Beckmann B.V., Eurode-Park 1 - 62, 6461 KB Kerkrade, The Netherlands
KvK / Dutch Chamber of Commerce: 53767373 | Statutaire Zetel / Registered Office: Heerlen
BTW nummer / VAT ID: NL 8510.09.323.B.01
Data Center picture © Gregory Maxwell, distributed under the GNU Free Documentation License v1.2
All other pictures © Dr. Martin Beckmann LLM

Wij gebruiken de WURFL software om een optimale weergave op mobiele apparaten te garanderen.
In overeenstemming met de licentievoorwaarden kunt u deze software hier downloaden.