U bent hier: Home Maatwerk

Maatwerk

Wij zijn er volledig op ingericht om maatwerk te leveren bij al uw AVG zorgen. Hierbij volgen wij normaliter het volgende schema:

  1. U doorloopt eerst een AVG Compliance Traject. Dit traject is voornamelijk gericht op het opstellen van de benodigde documenten. Over de invulling en planning hiervan wordt eerst overleg met u gevoerd. Vervolgens stellen wij een projectplan op, waarin wij beschrijven welke werkzaamheden wij bij het AVG Compliance Traject voorzien, wat onze bijdrage is, en wat wij van u verwachten. Na uw goedkeuring wordt het AVG Compliance Traject als project uitgevoerd. Wij hebben uitgebreide ervaring met projectplanning- en management, en verzorgen op basis van deze ervaring ook de projectplanning en voortgangsbewaking.
  2. Vervolgens zorgen wij samen met u voor de implementatie van de AVG compliance binnen uw organisatie. Hierbij zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat al uw medewerkers passend geinformeerd en geschoold zijn in de omgang met persoonsgegevens.
  3. Als uw organisatie compliant is en de compliance geimplementeerd is, moet er nog voor gezorgd wordt dat u ook compliant blijft. Dit is verzekerd met ons AVG abonnement. Zowel de exacte inhoud hiervan, als ook de daaraan verbonden kosten, worden afgestemd op uw specifieke organisatie en behoeften.

Wij hebben een online AVG management systeem dat aan de basis staat van al onze maatwerk werkzaamheden en offertes. Als onderdeel van het hierboven beschreven abonnement krijgt u in ieder geval toegang tot dit systeem en kunt u de daar opgeslagen documenten raadplegen en in diverse formaten (PDF, MsWord, OpenOffice) downloaden. Ook kunt u hier uw eigen AVG-gerelateerde documenten uploaden, zoals bijvoorbeeld de definitieve en ondertekende verwerkersovereenkomsten.

Wij kunnen u ook bijstaan in bestuursrechtelijke procedures tegen toezichthouders en in het bijzonder de Autoriteit Persoonsgegevens. Binnenkort verwachten wij ook diensten als advocaat te kunnen aanbieden (*).

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kunt u altijd contact opnemen.

(*) Bijstand als advocaat voorzien vanaf 3e of 4e kwartaal 2019.© 2013 - 2016 Adviesbureau Beckmann B.V., Eurode-Park 1 - 62, 6461 KB Kerkrade, The Netherlands
KvK / Dutch Chamber of Commerce: 53767373 | Statutaire Zetel / Registered Office: Heerlen
BTW nummer / VAT ID: NL 8510.09.323.B.01
Data Center picture © Gregory Maxwell, distributed under the GNU Free Documentation License v1.2
All other pictures © Dr. Martin Beckmann LLM

Wij gebruiken de WURFL software om een optimale weergave op mobiele apparaten te garanderen.
In overeenstemming met de licentievoorwaarden kunt u deze software hier downloaden.